Kryefjala Logo

Fatma Methasani flet për herë të parë pas ndarjes nga Alfio Rrotani

9 Mars, 2023 | 6:56 pm

Kohë më parë çifti Alfio Fatma vendosën ti jepnin fund marrëdhënies së tyre. Ku asokohe Alfio kërkoi mirëkuptim dhe qetësi, ndonse Fatma nuk kishte bërë asnjë deklaratë.

E pasi kaloj gjithë vorbulla, Fatma ka vendosur të flasë. . Në një intervistë për “Revista Bordo” ndër të tjera, sa i takon bashkë-prindërimit në këtë moment Methasani tha:

“Ajo çfarë dihet është që Alfio dhe unë jemi prindër të Noahs, ai është dielli i ditëve tona. Para syve të bukur të Noahs, ne jemi dy prindër që e tejmbushim me dashuri dhe respektojmë njëri-tjetrin.”

Të ngjashme