Kryefjala Logo

Fatjon Kuqari le në mes garën e BB VIP, shkak bëhet Meritoni!

3 Mars, 2024 | 12:20 am

Fatjoni ka qenë i prekur nga lojrat e Meritonit  dhe ka pritur që të merren masa për të, ose në të kundërt do të dilte ai. Ndërkohë që në publicitet Fatjoni ka folur me Riken ku i ka thënë se do të dilte.

Ndonse Fatjoni ka thënë në dhomë rrëfimi se priti vendimin e nominimit e tani do dalë ai sepse nuk do të qendrojë më e do të mbante fjalën e tij. Madje ai ka dalë duke mos përshëndetur asnjë.

Rikja ka shpërthyer në lot duke e quajtur Meritonin të keq, ndërkohë që ky i fundit ka thënë se ndihet keq dhe nuk donte që të dilte në këtë mënyrë.

Të ngjashme