Fansja me e madhe e Çikalleshit eshte vajza e tij!

2 vite më parë

Mbremjem e djeshme u zhvillua miqesorja midis Cekise dhe Shqiperise ku pavarsisht humbjes te gjithe shijuam golin e mrekullueshem te Sokol Çikalleshit.

Por qershine mbi torte u kujdes ta vinte vajza e tij e vogel qe gezon babain e saj nga televizori dhe kete imazh ma e percolli bashkeshortja e tij nepermjet nje story ne instagram:

Nje fanse e flakte vertet goca per babin!

Të ngjashme