Fansi në momentet e fundit të jetës, Stresi bën gjestin emocionues.

1 muaj më parë

Faqja “Brryli Brodway” ka publikuar një mesazh ku shkruhej se një djalë i vogël kishte dëshirë të fundit të jetës, pasi ishte i sëmurë.

Kaq ka mjaftuar që reperi të bëjë gjestin emocionues. Ai ka shkuar menjëherë në spital, për të takuar vogëlushin dhe ka publikuar një foto me të.

Kjo nuk është hera e parë që Stresi u gjendet pranë fansave të tij jo vetëm në momente të vështira por edhe për tu bërë qejfin.

Të ngjashme