Fansat surprizojne Sarah, kane nje mesazh per te!

8 muaj më parë

Diten e sotme fansat kane vendosur ti bejne nje surprize Sarah, e cila diteve te fundit ka patur paksa ngarkese emocionale dhe lot brenda shtepise te BB VIP.

Ata kane derguar nje dron ku shkruhet: Sarah te duam shume je me e mira!

E pra tani me ndoshta kjo surprize e ndihmon paksa Sarahn qe te qetesohet sado pak.

Të ngjashme