Fansat permbushin kerkesen e Donaldit, ja cfare i bejne Trixes!

3 muaj më parë

Donaldi sot i ka kerkuar Romeos qe ti beje nje buqete te madhe me lule dhe t’ja coje Trixes.

Kaq ka mjaftuar qe fansat e ciftit te vihen ne levizje. Ata kane pergatitur nje buqete te madhe me trendafila te kuq dhe nje arush.

Per te cilat shkruajne se kane realizuar amanetin e Donaldit.

Të ngjashme