Kryefjala Logo

Familjarët e Lumbardhit, flasin për lidhjen e tij me Kaderin në BB VK

27 Dhjetor, 2023 | 2:27 pm

Dje, në emisionin “Ora e Pasdites” ishin të ftuar Salihu, babai i Lumbardhit, banorit të “Big Brother VIP Kosova”, nëna e tij, Lumnija si dhe vëllau, Drini. Ata folën për përshtypjet e tyre rreth lojës së Lumbardhit brenda shtëpisë.

“ Shumë na pëlqen që është i sinqertë dhe e thotë të vërtetën, Lumbardhi është vetëvetja”, tha mes tjerash gjatë kësaj interviste.

Ndërkaq, babai i Lumit, Salihu tregoi se sa i shoqërueshëm është ai.

“ Lumbardhi është një shok shumë i mirë, dhe djemtë e perëndimit krijojnë shoqëri, relacionet shoqërore i ruajnë shumë”.

Kurse, Drini, vëllau i Lumbardhit u ndal tek lidhja e tij me Kaderin.

“Kaderi më pëlqen si lojtare, pasi është edhe me Lumbardhin tashmë. Buci më pëlqen kështu si lojtar”

Të ngjashme