Evi Reçi gati për një surprizë emocionuese

2 muaj më parë

Play the violin
Këngëtarja dhe moderatorja Evi Reçi do të vijë me një projekt të ri muzikor.
Për publikun videoklipi do të shfaqet ditën e nesërme,19 gusht dhe të gjithë dashamirësit e muzikës së saj do të mund të shijojnë mesazhin e veçantë që përcjell kënga dhe videoklipin unik.

Kënga flet për rilindjen shpirtërore të një vajze e cila nis një rrugëtim të ri jetësor duke përdorur si krenari egon e saj por të përkthyer nga heshtja e saj që tashmë është drita e saj:)
•Vendodhja : Bovillë
Zhanri: deep vocal/ deep balcan
Muzika :Ervin Gonxhi
Teksti : Evi Reçi
Video :Aerlin Production

Në këtë klip, janë përdorur elemente ilire të bodypainting të realizuar nga artistja Linda Guri.
Elemente që janë gjetur nga librat e vjetër pasi nuk kemi shumë materiale dhe simbole.

Të ngjashme