Kryefjala Logo

Evi dhe Kledi partnerë në jetë dhe në biznes…

23 Shtator, 2022 | 4:12 pm

Evi Reçi dhe Kledi Hysa duket se nuk janë partnerë vetëm në jetë por edhe në biznes. Ju do thoni nga e zbuluat ju?! Na erdhi në ndihmë stilisti Ardi Asllani, i cili është një mik dhe bashkëpunëtor i Evit. Ajo i ka dërguar Asllanit disa çorape nga linja më e fundit e Kledit shoqëruar edhe me këtë pusullë.

”Faleminderit për gjithçka do më mungojnë bisedat tona por do të ritakohemi. Shpresoj çorapet të të pëlqejnë”, shkruan Evi në pusullën e saj.

A18C696E FA5D 4A07 82EF 708DFE59E415

Ardi Asllani dhe Evi Reçi kanë punuar bashkë në Vizion Plus, aty ku Evi prezantoi për disa vite radhazi pasditen e Vizionit por tani nuk është më pjesë e këtij ekrani.

Të ngjashme