Kryefjala Logo

Eva Murati ka sfidën më të vështirë tek Kënga Magjikë 2022

1 vit më parë

Këtë vit Kënga Magjike do të prezantohet nga Ardit Gjebrea i cili do të shoqërohet nga Eva Murati dhe Olta Beqiri. Por duket se Eva Murati ka sfidën më të vështirë.

Ajo ka një performancë me këngë balet dhe akrobaci, e cila kërkon shumë përgatitje dhe ushtrime. Ndonse Eva është çdo ditē duke bërë prova në skenë. Sepse performanca është në një nivel të lartë vështirësie.

Ndonse presim që Eva të shkëlqejë.

Të ngjashme