Ermali dhe Elvana prishin shoqërinë shumëvjeçare për një…

2 muaj më parë

Nëse i hedh një sy profilit të Elvana Gjatës sheh story e foto nga koncertet e saj dhe shumë pak të tilla nga përditshmëria. Prandaj neve dhe këngëtaren na kishte marrë malli për diçka ndryshe. Artistja e njohur ka postuar disa foto me biçikletë nga liqeni i Tiranës, duke shkruar se e kishte marrë malli për dyrrotakun e saj.

Por ju besoj e merrni me mend që komenti i parë që i ka ardhur ka qenë ai i mikut të saj të ngushtë Ermal Mamaqi. “Koshi  i kësaj biçiklete është në shtëpinë time,”shkruan Ermali.

”Ok dua koshin”, ia kthen ftohtë Elvana. A mendoni që një miqësi mund të kriset thjesht për një kosh?! Jo për gjë po sikur kishin në plan dhe një film të dytë bashkë…

Të ngjashme