Ermal Mamaqi është “njësh” i sekreteve të botës…

3 muaj më parë

Arbnora Ademaj, aktorja e njohur e Kosovës po zhvillon një karrierë të suksesshme në Turqi, ka vendosur të bëhet pjesë e “Dance Albania”. Por dje pas performancës së saj, Ermal Mamaqi e ka ngacmuar në lidhje me jetën e saj personale.
Një sugjerim për partnerin dhe Arbnorën, kur hani, lëshojini duart, që të hani rehat,” tha Mamaqi duke treguar kështu se Arbnora është në një lidhje.

Aktorja e njohur nuk ka folur kurrë për jetën e saj personale madje së fundmi ka zbuluar se do të bëhet pjesë e një filmi në Netflix.

 

Të ngjashme