Erioni nuk e priti aspak mirë që Mikela tregoi se kishin fjetur bashkë

1 vit më parë

Jo shumë ditë më parë me mungesën e Erionit në studio,Mikela pranoi se ka fjetur me të “Lejen e mora dhe mëkatin e bëra” është shprehja e famshme.

Por mesa duket kjo gjë nuk i ka pëlqyer aspak Erionit i cili në puntantën e djeshme të “Për’puthen” e tregoi këtë gjë.

“Një ditë që mungoj unë,bëhet hataja aty..ti çfarë nuk thua,çfarë nuk nxjerr nga goja”-u shpreh Erioni gjatë takimit me Mikelën.

“Më shpëtoi, ti je i qetë dhe i vetëpërmbajtur,ndryshe nga unë”-ja ktheu ajo.

E ndërsa diskutimi vazhdoi edhe në studio,Erioni u shpreh:”Mikela i fut hundët vend e pa vend,ka një opinion për gjithçka që mund të ndodhë,si brënda dhe jashtë.Nga një anë më pëlqen,nga një anë më bezdis”

Pak herët për pakënaqësi nuk thoni?

Të ngjashme