Kryefjala Logo

Tatuazhet e reja të Era Istrefit nuk mund t’i shohin të gjithë…

25 Maj, 2022 | 11:41 am

Era Istrefi ka publikuar pak ditë më parë këngën e saj, TKRKT dhe mesa duket vera për të sapo ka filluar, sepse siç ka mësuar Kryefjala.com koncertet e saj nisin në korrik dhe këngët e reja gjithashtu.

Por ajo që na ka rënë në sy janë dy detaje të reja nga Era. Ajo ka shtuar në trupin e saj dy tatuazhë të vegjël, që duken shumë bukur në trupin e saj.

”Syri” jonë i mprehtë vuri re që këto dy tatuazhe njërin në pjesën e barkut dhe tjetrin afër zonës intime, Era nuk i ka patur dhe me siguri kanë një domethënie të veçantë për të…

Verë 2019

19CF8F25 A808 40B3 A7F8 7E0BD77E344C

Verë 2021

2081393B BE91 454E A767 59757E86AEFA

Verë 2022

66320790 804F 46E5 89D2 7686BCCEABCF

Të ngjashme