Eni Koçi dhe Genc Prelvukaj paskan 3 vite të martuar dhe nuk e kemi ditur!

2 muaj më parë

Eni dhe Genci siç ka zbuluar Kryefjala.com pak kohë më parë janë në pritje të një fëmije. Ndonse Eni dhe Genci kanë publikuar disa foto në Instagram ku tregojnë se kanë rreth 3 vite të martuar.

“Zonja dhe Zoti Previkaj, të martuar që në vitin 2019”.-shkruajnë ata. Ndonse janë përpjekur ta mbajnë private lidhjen e tyre sërish nuk i kanë shpëtuar vëmendjes së mediave.

Deri më tani Eni fdhe zgenci nuk kanë folur ende për shtatëzëninë kështu që na mbetet të presim.

Të ngjashme