Enca është gati të bëhet nënë…

4 muaj më parë

Enca është gati të bëhet nënë. Po prit, prit se nuk është ashtu siç mendoni ju. Këngëtarja hyri në Instagram dhe postoi një fotografi të një qenushi të vogël duke shkruar (dhe kërkuar ndihmë) nëse dikush mund ta ndihmojë me një mini poddle.

Enca ka deklaruar gjithnjë se është një fanse e katër putroshave dhe ka gjithnjë më mbrojtje të këtyre të fundit.

Ndërsa përsa i përket muzikës ajo po punon paralelisht me disa projekte muzikore që pritet ti hedhë së shpejti në treg.

Të ngjashme