Kryefjala Logo

Emrin e gjatë të Kledit e mësuam falë Evit dhe falë kësaj fotoje nostalgjie…

15 Gusht, 2023 | 10:11 am

Evi dhe Kledi janë kudo bashkë, madje dhe me pushime. Duke qenë se këngëtarja ka jetuar për më shumë se një dekadë në shtetin helenë, ajo ka zgjedhur ti bëjë një tur të dashurit të saj në Athinë. Dhe sigurisht që nuk mund të mos e çonte edhe në lagjen ku ajo është rritur e ku ka kujtimet e saj më të bukura. Momentalisht çifti po shijon historinë e dashurisë edhe pse në distancë, por kjo nuk i ka penguar aspak për të qenë shumë mirë me njëri-tjetrin. Ata u lidhën bashkë pas daljes së Kledit nga Big Brother Vip.

IMG 5698

Të ngjashme