Kryefjala Logo

Elvana Gjata për herë të parë pas nisjes së hetimit nga SPAK, tregon publikisht se ku ndodhet

24 Nëntor, 2023 | 7:29 pm

Prokuroria e Posaçme Anti-Korrupsion, (SPAK) ka nisur një hetim pasuror për këngëtaren e njohur, Elvana Gjata, pasi emri i saj u përmend në përgjimet e Sky Ecc, të cilët çuan në burg, zyrtarë dhe ish-zyrtarë të shtetit. Megjithëse ky është lajmi i ditës vetë Elvana nuk ka dhënë asnjë dekleratë, thjesht ka vazhduar punën duke postuar në faqen e saj në instagram koncertin që sonte mban në Gjermani.
Sipas komunikimeve në aplikacionin “SKY” mes Ervin Matës dhe Erzen Breçanit, biznesmeni i ka thënë ish-drejtorit te Policise se “do t’i dërgojë 500 mijë euro përmes llogarisë së Elvanës”.

Panorama.al bën me dije listën e personave nën hetim për këtë çështje ku ndodhet edhe emri i këngëtares.

-Elvana Gjata, e bija e Fatmir dhe e Donika, e datëlindjes 03.02.1987, lindur në Tiranë.

-Matilda Grabova, e bija e Bajram dhe e Albana, e datëlindjes 28.04.2000, lindur në Durrës

-Marko Grabova, i biri i Bajram dhe i Albana, i datëlindjes 11.10.2005, lindur në Durrës.

-Jonida Babameto, e bija e Trifon dhe e Llambrini, e datëlindjes 24.10.1977, lindur në Fier.

-Egon Babameto, i biri i Petrit dhe i Liri, i datëlindjes 28.01.1963, lindur në Durrës.

-Edo Babameto, i biri i Egon dhe i Jonida, i datëlindjes 09.09.2006, lindur në Tiranë.

-Luna Babameto, e bija e Egon dhe e Jonida, e datëlindjes 12.02.2008, lindur në Tiranë.

-Ervin Mata, i biri i Luan dhe i Merita, i datëlindjes 10.08.1987, lindur në Tiranë.

-Luan Mata, i biri i Zeqir dhe i Hanife, i datëlindjes 01.05.1960, lindur në Lejcan, Dibër.

-Merita Mata, e bija e Fejzi dhe e Qerime, e datëlindjes 16.12.1960, lindur në Tiranë.

-Emis Mata, e bija e Fejzi dhe e Qerime, e datëlindjes 29.08.1997, lindur në Tiranë.

2E62C86D 2AED 4AFB BF79 C6CE82B518D3

Të ngjashme