Kryefjala Logo

Elvana e ka fiksim këtë “outfit”

26 Shtator, 2023 | 4:10 pm

Ndodh që edhe artistët të fiksohen me një veshje. Përshembull këtë fund Louis Vuitton e kapele të kaltër që Elvana Gjata e ka veshur në këngën “Syni”, e shohim që e ka veshur edhe në provat e koncertit të Capital T. Kjo edhe për faktin që ai është një fund tejet komod dhe multifunksional, që nuk përdoret vetëm për një klip por edhe në përditshmëri. Elvanës i nxjerr në pah edhe format e saj perfekte trupore, sepse ajo është një nga femrat me trupin më të bukur në showbiz.

IMG 7509 IMG 7507 IMG 7502 IMG 7501

Të ngjashme