Elton Deda dhe Aleksandër Gjoka sot e kanë kapur me Dafinën…

2 muaj më parë

Aleksandër Gjoka vazhdon të performojë “live” në duke u ofruar qytetarëve mundësinë ta dëgjojnë teksa këndon. Por, çfarë mendimi ka ai për artistët që performojnë me “playback”?

Këtë përgjigje na e ka dhënë vetë ai, duke qenë i drejtëpërdrejtë e pa filtra. Aleksandri ka ndarë në llogarinë e tij të “Instagramit” një video ku shfaqet Dafina Zeqiri, duke kënduar me “playback”.

Ai ironizon e shton se performanca e saj është turp, për dikë që e quan veten “VIP”.

Të njëjtin mendim ka edhe miku i tij Elton Deda për Dafina Zeqirin duke thënë se vetëm dy fjalë arriti të kuptonte vetëm fjalën “dashuri dhe xhelozi”.
IMG 4668 IMG 4666

Të ngjashme