Ellen DeGeneres e mbylli emisionin por ne në Shqipëri vazhdojmë t’a kopjojmë

3 muaj më parë

Ellen DeGeneres ka qenë muzë frymëzimi për të gjitha programet e shqiptare duke ja “vjedhur” hapur idetë e lojërave që ajo ka realizuar me të ftuarit ndër vite.

Sot të njëjtën lojë që komediania e njohur ka bërë vite më parë me Jessica Albën e pamë në programin e Donaldit dhe Romeos, të realizuar nga Sarah Berisha dhe Dj Pm.

Në fakt kjo nuk është hera e parë që binjakët kopjojnë nga “A-ja tek Zh-ja” punët e të tjerëve, kështu që edhe kjo lojë nuk kishte se si të ishte origjinale.

Të ngjashme