Kryefjala Logo

Elita ka një mesazh për Gjikon: Nuk ka një beb të tretë!

3 Gusht, 2022 | 4:51 pm

Ata janë një nga çiftet më të njohura dhe të komentuara të showbizi-it. E kemi fjalën për moderatoren Elita Rudi dhe reperin Gjiko. Historia e tyre nisi nga një intervistë për mos tu ndarë më kurrë.

Cifri janë prindër të dy fëmijëve, djalit Zërit dhe vajzës, Botës por mesa duket Gjiko nuk mjaftohet me kaq. Në një intervistë të dhënë së fundmi, Gjiko është shprehur se dëshiron që të ketë më shumë fëmijë. Por Elita i ka kthyer përgjigje bashkëshortit të saj duke i thënë se e ka mbyllur me fëmijët, tani në fokus ka karrierën e saj.

”Unë e kam përfunduar me fëmijët. Nuk ka një beb numër 3. I them bashkëshortit tim publikisht ‘Jo’, ka thënë Elita. Hë Gjiko ç’ke për të thënë tani?!

 

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=16&loc=https%3A%2F%2Frevistawho.com%2Fgjiko do bebin numer 3 por elita ka plane te tjera%2F&referer=https%3A%2F%2Fl.instagram

 

“Unë e kam përfunduar me fëmijët. Nuk ka një beb numër 3. I them bashkëshortit tim publikisht ‘Jo’. Jam shumë e përmbushur dhe jam gati të shfrytëzoj energjinë time në një dashur të vjetër, siç është televizioni.”, ka thënë Elita

Të ngjashme