Saturday, October 16, 2021

Latest Posts

Elita dhe Gjiko zbulojne per here te pare emrin dhe portretin e vogelushes

Diten e djeshme ne media qarkulloj lajmi se Gjiko dhe Elita ishin bere prinder per here te dyte.

Sot Gjiko dhe Elita kane publikuar foto me vogelushen dhe moderatorja ka zbuluar se i ka vendosur emrin Bota.

“Familja jone u kompletua. Dje erdhi mes nesh engjelli jone i vogel Bota Gjikolli”- shkruan Elita.

”Kush ka vajza boten ka”-shkruan Gjiko ne anen tjeter.

Epo urime edhe nje here!

Latest Posts

Don't Miss