Kryefjala Logo

Eliona Pitarka kundër Zhaklinës:”E neveritshme!”

25 Nëntor, 2023 | 11:40 am

Lajmi se Luizi dhe Kiara do vëheshin prindër pati reagime pozitive por edhe negative në sytë e disa njerëzve.Ndërsa pjesa më e madhe uruan publikisht çiftin,një postin i Zhaklin Lekatarit po të njëjtën ditë u duk si dedikim për çiftin.

Disa e përkrahën e të tjerë iu sulën siç bëri dhe shoqja e ngushtë e Kiarës.Një tjetër personazh publik që reagoi është edhe Eliona Pitarka e cila ka shpërndarë statusin e Zhakut dhe shkruan:

E quan veten feministe kjo, apo gaboj unë? E trishtueshme është që pavarësisht çfarëdolloj gjëje, të gjykosh vendimet e një femre tjetër, qofshin këto edhe interes, nevojë, status. Vajza që sulmojnë vajza, e aq më tepër ato në pritje të ëmbël, janë të neveritshme! Një vajzë që paragjykon e gjykon një vajzë tjetër është gjëja më e shëmtuar që mund të ndodhi!”

c7fbf8e6 2c71 4df5 9160 d8800a392f76

Të ngjashme