Kryefjala Logo

Elhaida Dani e thotë troç: Për shkak të pikëve të larta kolegët nuk më flasin!

16 Dhjetor, 2022 | 11:36 pm

Ka nisur me debate të forta “Dancing with the Stars” pasi konkurrentët mendojnë që juria e spektaklit favorizon këngëtaren, Elhaida Dani. Në kohën kur gara po bëhet më e fortë edhe konkurrentët e Dancing duket se nuk janë aspak dashamirës me njëri tjetrin dhe këtë e ka pohuar edhe vetë Elhaida Dani.

”Për shkak të pikëve të larta kolegët nuk më flasin më në korridore si më parë. Nuk ka marrëdhënie me asnjë nga konkurrentët siç mund të ishin”, ka thënë artistja.

Ajo ka shtuar gjithashtu se në këtë spektakël nuk ka ardhur të kërkojë llogari por për të mësuar dhe për të qenë më afër publikut shqiptar.

Të ngjashme