Elgiti dhe Klea së shpejti kemi dasmë…

5 ditë më parë

Klea Huta i ka kushtuar kohë ndjekësve të saj, duke u dhënë mundësinë ta pyesin në Instagram. Një prej tyre e ka pyetur moderatoren nëse ka ndonjë të vërtetë në atë që kishte dëgjuar se po planifikonte dasmën e saj?!

Klea nuk ka hezituar të përgjigjet duke shtuar se e kanë diçka të tillë në plan, por që për momentin nuk po planifikon asgjë.

Elgiti dhe Klea janë prindër të një djali , të quajtur Krid. Madje në ditëlindjen e vogëlushit të tyre, Elgit Doda zgjodhi t’i propozonte partneres së tij. Dhe ky lajm bëri xhiron e rrjetit.

Të ngjashme