Eleminohet konkurrenti i dytë nga Big Brother VIP Kosova

2 muaj më parë

Mbrëmjen e sotme është eleminuar banori i radhës nga Big Brother VIP Kosova. Ndonse kanë qenë katër personazhe, ku mes tyre MC Beka ka qenë i larguari.

Ai ka shkuar me shumë energji në studio dhe opinionisti Olti Curri ka shpjeguar se kjo ka qenë një luftë brezash. Ndonse Beka shprehet se e ka ndjerë që do largohej.

Të ngjashme