Kryefjala Logo

Einxhelin nuk e llaston vetëm partneri por edhe …

18 Tetor, 2022 | 1:33 pm

Thuhet se gratë dhe vajzat shtatzëna kanë tekat e tyre gjatë periudhës së shtatzënisë. Edhe Einxhel Shkira duket se këtë periudhë po e kalon jo këndshëm sa i takon aromave të ndryshme. Përshembull pak ditë më parë kishte probleme me aromën e cigareve të kanabis, ndërsa dje me aromën e gazit.
Kështu që dy miqtë e saj, Argjira Spanca dhe Graciano Tagani janë ngritur në mes të natës dhe e kanë marrë në shtëpinë e tyre mamin e re.

BB4E5B45 626C 4E80 9814 95F334B15D81

Epo miqtë e mirë në ditë të tilla shihen…

Të ngjashme