Pas demtimit ne krah, Einxheli i nenshtrohet operacionit!

10 muaj më parë

Pas incidentit se pesuar ne shtepine e Bb VIP, Einxhel i eshte dashur te lere shtepine per pak kohe dhe ti nenshtrohet nje nderhyrje kirurgjikale.

Einxhel eshte nen kujdesin e mjekeve ne spitalin “Hygeia”.

Moderatori Flori Gjini ka treguar ne emisionin “Shqiperia Live”, se Einxhel ndodhet prej disa oresh tashme ne operacion.

Einxhel dhe Flori jane miq te mire dhe ne kete rast, moderatori ka folur si mik i saji! Gjithesesi i urojme sherim te shpejte!

Të ngjashme