Kryefjala Logo

Einxhel flet për herë të parë për marrëdhënien me Benaidën!

2 vite më parë

Kohë më parë Kryefjala.com zbuloi se marrëdhënia mes Einxhel dhe Beniadës ishte prishur, ndërkohë që në një intervistë për “Goca dhe Gra” Beniada ka thënë se nuk i ka as numrin e telefonit.

Einxhel e ftuar në “Why not”, ka thënë se është takuar me disa ish banorë, por jo me Beniadën.

“Nuk jemi takuar akoma, kemi rastisur disa herë por nuk jemi takuar akoma. Nuk ma ka numrin e telefonit prandaj. Nuk ma ka numrin, kështu mora vesh, kjo ishte arsyeja që nuk kishim komunikuar. Unë ja kisha thënë brenda në ditën e fundit që s’do ja jepja numri ne telefonit dhe me sa duket e ka marrë shumë për bazë atë gjë. Më tha se do më merrte që në mëngjes përditë të më zgjonte dhe kisha frikë se mos e bënte me vërtet këtë gjë”.- ka thënë ajo.

Të ngjashme