Efi zbulon pse nuk është takuat ende me Kiarën

6 muaj më parë

Në Big Brother Vip Albania lindin gjithnjë miqësi,sigurisht pasi është e pamundur të shtysh ditët dhe netët vetëm.
Ajo është loja e izolimit dhe nëse izolohesh edhe nga njerëzit aty,rruga bëhet edhe më e vështirë.

Një miqësi surprizë ishte ajo midis Kiarës dhe Efit,të cilat patën të përbashkët Luizin por më pas e gjetën vetë gjuhën e tyre të përbashkët.
Pas daljes së Efit,Kiarës ju tregua një video me lajmet që qarkullonin rreth saj dhe aty bënte pjesë edhe Efi ku nuk binte dakort me qëndrimin e Kiarën ndaj Luizit.

Kiara e mori shumë afër zemrës si çështje dhe e shprehu hapur zhgënjimin e saj.Por tani edhe Kiara ka dalë dhe natën e spektaklit u panë të flisnin bashkë duke menduar se i sheshuan keqkuptimet e tyre.

E ftuar në “Më lër të flas” Efi zbuloi se nuk është takuar ende me Kiarën.
“I dhashë këshillat se si të përballet me realitetin jashtë.
Nuk kemi folur akoma dhe unë e kuptoj shumë mirë.
Mua m’u deshën shumë kohë që të takoja miqtë e mi”-tha Efi.

Të ngjashme