Efi sqarohet me Luizin: Që sa kam hyrë në BB ti i mban sytë poshtë!

6 muaj më parë

Është vënë re një ftohtësi dhe një distancë shumë e madhe mes Efit dhe Luizit, andaj ajo ka kërkuar sqarim. Ndërsa Efi i ka thënë që ai as nuk e sheh në sy, as nuk flet me të, Luizi i është përgjigjur se i kanë mbetur edhe 33 ditë nga finalja e madhe dhe nuk e di nëse do ja dalë të shkojë deri në fund.

Më pas ai i ka thënë Efit se në këto momente që po flasin ai ndihet më vetëm se ajo prandaj i është dashur kohë të marrë veten nga kjo situatë.

Mesa duket Efi e mori mesazhin dhe do të vazhdojë të luajë e vetme Big Brother-in e saj.

Të ngjashme