Efi në fillim e përkrahu, por pse më pas e braktisi Luizin?

5 muaj më parë

Teksa Luizi pati polemika gjatë primes të kaluar, Efi ishte ndër të paktët banorë që e mbështeti dhe u hodh kundër të gjithve.

Por tani më diçka ka bërë që Efi ti kthehet kundër, jo vetëm që nuk e mbështet por është duke e sharë me banorët e tjerë. Ndonse duke treguar se ka kuptuar lojën e Luizit dhe e quan atë toksik e të çmendur.

Madje jo vetëm Efi por dhe Tea duket se i është kthyer kundër.

Të ngjashme