Efi ka një problem të madh në festën e ditëlindjes!

7 muaj më parë

Mbrëmjen e sotme Efi feston ditëlindjen dhe ka vendosur të bëjë një fest mes miqsh, kjo duket edhe nga Prime i BB ku në studio ndodhen vetëm Zhaklina e Shpati ndonse ish banorët e tjerë janë të ftuarit e Efit.

 

Por duket se Efi paska një problem, Graciano Tagani ka publikuar një video të Efit, e cila tregon se fustanin e ka shumë të ngushtë dhe me zor lëviz, madje duke u kthyer pas ka treguar sesi i qendron i hapur.

Sigurisht edhe këtë problem Efi e ka kaluar me spontanitet duke e bërë vetë të dukshëm.

 

Të ngjashme