Kryefjala Logo

Efi apo Mikela? Cila do e zvendësojë Ledjonën tek “Piranjat”?

24 Janar, 2024 | 12:04 am

Ledjona, banorja e njohur e Big Brother u bë e njohur fillimisht nga emisioni “Piranjat”. Lediona dalloi për përndjekjen e pedofilve dhe historinë e Esmasë.

Por tani më që Ledjona është në BB, duket se duhet një piranjë tjetër, dhe e dini cila është?

Olti Curri ka zbuluar në Live në Instagram: “Më erdhi një mesazh tani që është parë Efi me Mikelën në produksionin e Piranjave, se do e zvendesojnë Ledjonën.

Por teksa Andi Vrapi dhe Altin Berisha kanë mohuar, prezencën e Efit sepse po merret me biznesin e saj.

Ndërkohë Olti ka vazhduar më tej se i shkruajnë se Mikela ka mbaruar studimet për Gazetari, kështu që mund të jetë ajo që zvendëson Ledjonën.

Të ngjashme