Kryefjala Logo

Eduart Grishaj nuk zgjedh Top Channel por tjetër televizion për promovimin e filmit!

1 vit më parë

Regjisori Eduart Grishaj i njohur fillimisht si regjisor i Top Channel dhe partner i Arbana Osmanit.

Ajo ç’ka na habiti është fakti se promovimin e filmit të ri “Sofia”, ai ka vendosur ta bëjë në Euronews dhe jo në Top Channel.

Gjithashtu u vu re mungesa e çiftit në festën e Top Channel, apo munguan urimet e tyre në ditën e lindjes të trashëgimtares Lori Hoxha. Ndonse nuk dihet nëse ka krisje të marrëdhënieve apo janë rastësi.

Të ngjashme