Kryefjala Logo

Edona James i habit të gjithë:”Edhe meshkujt mund të lindin”

24 Tetor, 2023 | 9:01 am

Nuk është bërë ende java nga fillimi i BBVK dhe Edona James ka rrëmbyer të gjithë reflektorët për vete.Vëmendja e saj është brenda dhe jashtë shtëpisë ku shpesh bëhet protagoniste.

Së fundmi ka qënë një deklaratë e saj që ka lënë banorët të  habitur.Edona James,transgjinorja nga Kosova ka treguar për banorët se tashmë mund të vendoset mitra edhe tek meshkujt dhe si pasojë edhe ata mund të mbesin shtatëzënë e të sjellin në jetë një fëmijë.

Ajo njeh dikë që e ka bërë në fakt.Domosdo jo vetëm banorët por edhe ndjekësit kanë mbetur pa fjalë.Nëse do më pyesnit mua,do t’iu thoja se të vetmin mashkull shtatzanë në jetën time kam parë aktorin Arnold Shwarzenegger në filmin “Junior”

Pasi shpikën një ilaç që minimizon shanset e abortit, Dr Alex dhe Dr Larry mërziten kur nuk marrin pëlqimin për ta testuar atë në një temë. Dr Alex (Arnold Shwarzenegger)më pas vendos të testojë ilaçin tek vetja.Por mbetet një film..Të ngjashme