Kryefjala Logo

Edona flet për të atin: Është martuar me një vajzë sa unë!

24 Dhjetor, 2023 | 4:15 pm

Edona James i rrëfehet Ardit dhe Mirdonit në dhomën e gjumit për marrëdhënien e vështirë me babain.

“Babës nuk i ka interesuar kurrë. Tani është martuar me një vajzë sa unë, dhe ka fëmijë më të,” shprehet ajo me një ndjenjë të thellë zhgënjimi.

Po, unë s’du me ia pa sytë, se nuk është babai im. S’më mungon babai, s’e kam ditur kurrë çfarë është babai. S’është babai im, i ka fëmijët e vet ai, le të kënaqet, unë e kam nënën.”- ka thënë ajo.

Megjithatë, përkundër kësaj largësie nga i ati, Edona tregon se ka një lidhje të fortë dhe të dashur me anëtarët e tjerë të familjes.

Të ngjashme