Edhe në Usa Ledri nuk heq dorë nga…

3 muaj më parë

Ledri Vula ndodhet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës për punë, pasi ka një seri koncertesh në këtë kontinent. Megjjthatë veç muzikës pasioni tjetër më i madh i reperit të njohur mbetet basketbolli. E kemi parë shpesh të luajë kur ka kohë të lirë edhe në Prishtinë, madje nëse s’do të ishte bërë këngëtar vet reperi është shprehur se do të luante basketboll.

Madje reperi i njohur është prej vitesh pjesë e klubit të basketbollit në Prishtinë të quajtur “Z-Mobile”. Ka edhe një detaj tjetër interesant që herë pas herë edhe vajza e tij Poem Vula është shfaqur me topa në dorë njësoj si ai. Mos ndoshta do të ecë dhe Poi në gjurmët e tij?!!

Të ngjashme