Kryefjala Logo

Edhe Ledri ka të njëjtin hall si ne…

9 Maj, 2023 | 9:39 am

“1 goat për ty” titullohet albumi më i ri që do të vijë së shpejti nga Ledri Vula. Por paralelisht me muzikën reperi është një nga personazhet publikë që i ka kushtuar gjithnjë vëmendje pamjes së tij të jashtme dhe veçanërisht trupit.

Si një ish basketbollist Ledri ka qenë një nga meshkujt me trupin më të bukur, por tani për verën duket se po ushtrohet akoma edhe më shumë.

Njësoj siç po bëjmë ne këto tre muaj, ndërkohë që stërvitjen duhet ta kishim nisur në janar.

IMG 1572

Të ngjashme