Kryefjala Logo

Ed Sheeran e ka gati varrin e tij…

6 Tetor, 2023 | 5:43 pm

Ed Sheeran zbuloi se ka gati varrin e tij është gati brenda kishës private dykatëshe në oborrin e shtëpisë së tij.

Në një intervistë me GQ Hype, krijuesi i shumë hiteve tha se, “është një gropë që është hapur në tokë me pak gur mbi të, kështu që kur të vijë dita dhe unë të vdes, duhet të hyj atje.”

Sheeran tha se teksa kishëza po ndërtohej, ai mendoi se do të ishte mirë që vajzat e tij Lyra Antarctica, 3, dhe Jupiter, 1, të mund t’i bënin një vizitë atje kur të vinte dita.

Të ngjashme