Kryefjala Logo

E lodhur nga debati në BB VIP Kosova, Jonida Vokshi bën këtë gjest!

26 Dhjetor, 2022 | 10:45 pm

Sonte në BB VIP Kosova ka qenë një diskutim i gjatë me Stresin dhe Xhulin, ku janë përfshirë edhe banorët e tjerë. Ndërkohë debatin e ka ndërprerë Jonida Vokshi, e cila ka thënë nuk mendoja se do zgjaste debati aq shumë, ja ç’bëra nga ju.

Ndonse në transmetim Jonida ka dalë zbathur pasi ka vendosur të heqë sandalet, duke u shprehur se ishte lodhur duke qenë se ishin të larta!

6859A09E 3FB4 4FDA 8690 EB8F4C8ADCCF

140A8DE9 34EE 47A6 858B 0079F91EB59A

Të ngjashme