Kryefjala Logo

E keni vënë re detajin e fshehtë në çdo takim publik të Borës dhe Donaldit?

1 vit më parë

Daljet publike të Donaldit dhe Borës u bënë më të rralla pas dramave nga Big Brother. Por në dy takimet e tyre në televizion nga ai tek Big Brother dhe tek ai i fundit në “Më lër të flas”, një detaj ka tërhequr vëmendjen.

Në të dyja takimet publike me Donaldin, Bora ka kapur flokët e saj bisht. Në dukje mund të mendohet edhe si rastësi, por në anën tjetër mund të jetë edhe një preferencë e Donaldit që Bora përpiqet t’ja plotësojë.

Nga kërkimet tona flokët bisht nuk kanë asnjë kuptim, por një qëllim e sigurt që në vete Bora e ka. Sepse siç është vënë re së fundmi, asgjë nuk e realizon pa patur një qëllim.

FC648A1E ECDE 4504 8437 F98AE19145D3

Të ngjashme