Kryefjala Logo

E ka emrin Behigje, jo Beatrix! Këngëtarja sqaron të vërtetën

24 Maj, 2022 | 9:29 pm

Teksa Beatrix ishte brenda Big Brother pati aludime të shumta për emrin e saj, lajmi ndezi rrjetin ku thuhet se ajo quhej Behigje dhe jo Beatrix. Këngëtarja ka reaguar pikërisht sot!

Trixa ka bërë një postim në Twitter ku shkruan: Behigje, Tixhe, më jepni më shumë! Ajo është duke bërë humor dhe duke mohuar se këto emra janë të vërtetë.

U kujtua pak vonë të sqarohet por gjithësesi: më mirë vonë se kurrë! Trixa e dha përgjigjen!

2EE1BA98 7F34 46A7 8AAB 9A936AE4F762

Të ngjashme