Kryefjala Logo

E gjeni dot se cila është kjo moderatore shqiptare?

22 Shtator, 2022 | 8:44 am

Shpeshherë personazhet e ndryshëm bëhen nostalghikë dhe rikthejnë foto nga fëmijëria. Të njëjtën gjë ka bërë edhe moderatorja Kiara Tito.

Ajo ka publikuar një foto teksa ka qenë e vogël dhe shihet se nuk ka ndryshuar aspak, por shihet në të njëjtat tipare. Kiara Tito është një emër mjaft i dashur e solare.

Gjithësesi për më tepër shihni e komentoni vetë

Të ngjashme