Kryefjala Logo

E fal tradhëtinë 5 mijë euro? Këngëtarja shqiptare: S’me dalin as për farcoletat për të qarë!

2 vite më parë

Këngëtarja e njohur Luar Arani ka qenë e ftuar në Why not me Roza Latin. Mes projekteve dhe të rejave Luar është pyetur nëse do e falte tradhëtinë për 5 mije euro.

“5 mijë euro s’më dalin për farzoleta për të qarë, ça më duhen mua”- ka thënë ajo. E pra mesa duket tradhëtinë ajo e ka të rëndësishme.

Gjithësesi tradhëtia është një temë që vazhdon të diskutohet kudo, e vazhdon të mbetet e nxehtë.

40872707 EFBF 4B48 9098 CBDAD5482EAA

Të ngjashme