Kryefjala Logo

E dashura e Arbër Çepanit thyhen heshtjen . “Nuk kam folur deri tani sepse”…

20 Tetor, 2022 | 3:18 pm

Arnita Beqiraj ish Miss Albania ka treguar sepse nuk flet kurrë për historinë e dashurisë me ish konkurrentin e Big Brother, Arbër Çepani.

“Unë nuk flas sepse jam e rezervuar. Ne jemi njohur në ambiente të përbashkëta, Arbri ka qenë shok me motrën time, por nuk ka qenë ajo arsyeja e njohjes sonë. Ne jemi njohur në televizion dhe kështu ka vijuar njohja jonë”, ka thënë për herë të parë Arnita në programin “Ditë pas dite”.

5A2381A4 55BA 49D1 B1C1 B8863EC56B9F

Duke folur për eksperiencën e Arbrit në “Dancing with the Stars”, ish Miss Albania tha se, “Arbri po e shijon shumë si eksperiencë. Nga 1 në 100 është 1000 i impenjuar ndaj kësaj gjëje. Përsa kohë ai është i lumtur unë jam njeri televizioni dhe sigurisht që s’do kisha asgjë kundër kësaj eksperience”.

 

Të ngjashme