Dy dite e izoluar, Graniti i ben surprizen romantike Fifit!

1 vit më parë

Fifi kaloi dy ditë në “dhomën e dënimeve” së bashku me 3 banorët e tjerë Palomën, Ilirin dhe Arditin pasi kishin thyer disa rregulla. Më në fund, mbrëmjen e djeshme ata janë ribashkuar me pjesën tjetër të banorëve dhe më të kënaqurit nga kjo kanë qenë Fifi dhe Graniti.

Dyshja janë takur menjëherë me njëri-tjetrin mes përqafimesh e deklaratash të ëmbla. Graniti i tha Fifit se i është dukur shtrati i saj bosh gjatë këtyre ditëve ndërsa i pyetur prej saj se sa e ka marrë malli nga 1-10, ai tha më shumë se 10. Por, nuk mbaron me kaq. Po ashtu, Graniti e ka surprizuar Fifin në mënyrën më të bukur dhe romantike. Ai ka formuar një zemër me trëndafila e qirinj në shtratin e saj, duke lënë pas fjalë jo vetëm këngëtaren por gjithë banorët.

Të ngjashme