Duhej të futej Getinjo në BB VIP Kosova, që Mozzik të bënte këtë gjest!

2 muaj më parë

Mozzik dhe Getinjo prej vitesh kanë qenë një dyshe e pandashme. Ndonse tani më Getinjo është bërë pjesë e BB VIP Kosova duket se Mozzik e ndjen më së shumti mungesën.

Reperi ka vendosur të bëjë gjestin e veçantë për të duke bërë portretin tatuazh. Një dedikim ky mjaft emocionues.

Mozzik sapo ka dhënë edhe një mesazh mjaft të bukur, epo ku ka si vllezërit.

Të ngjashme