Kryefjala Logo

Dorina Mema sot përjetoi humbjen më të madhe në jetë

1 vit më parë

Dorina Mema një grua e fortë, e cila ka ditur ti bëjë ballë të gjitha vështirësive. Ditën e sotme ajo ka përjetuar humbjen e një njeriu shumë të shtrenjt për të.

Nëpërmjet statusit në Whats App, Dorina Mema ka lajmëruar të afërmit e saj se nëna është ndarë nga jeta. “Sot pushoi së rrahuri zemra nënës time me hidhërim ju njoftoj se varrimi është nesër në Krujë.”

Nëna ka qenë një grua e dashur dhe shumë mbështetëse në rrugën e Dorina Memës, e pa diskutim ky është një moment mjaft i vështirë për të.

Kryefjala i shpreh ngushëllimet Dorinës!

FC4D8899 9919 4DF8 AC70 E59C7560B731

Të ngjashme